Nu är Diva och Zeth parade. I onsdags släppte vi ihop dem. Då såg jag att Diva var ”redo”. Så det tog några minuter så satt dom ihop. Det blev en hängning på 20 minuter. Sedan skulle jag gå och ta ut Diva därifrån men det hann jag inte. Jag trodde att efter en parning så är man nöjd smiley men inte om man heter HASSEMANS ZETH för då sätter man gärna på bruden en gång till och en gång till. Han verkar aldrig bli nöjd….Diva tyckte efter två bra parningar efter varandra att nu räcker det. Så jag räddade henne från denna sex galning…smiley.

Idag blev det också en bra parning. Men jag räddade Diva efter den parningen. Han måste tycka att bruden är såå SNYGG. Ja det är hon ju också.

Så nu är det bara att vänta och se om det blir några valpar. Förmodligen ett gäng helsvarta…..

Hasse Mans Zeth ”kolla vad fin han är”