Här kommer lite gamla bilder som jag laddat över från kameran.

Blog ImageLite bilder på valparna. Här är dom 8 veckor och det var 4 kvar hemma. M var så snäll och kom förbi och lät valparna ”leka” med henne. Hon kom väl förbreddd (stövlar, tjock tröja och handskar)…Blog ImageBlog ImageLazer försöker dra omkull M. Lazer har flyttat och har fått ett toppen bra hem. Blog Image

Blog ImageJosefin och Diva på U-DM et i Boden den 28 september. Tävlingen gick jätte bra.Blog ImageVi har varit till Umeå och hälsat på Hilda. Det var såå roligt att träffa henne. Hon blev så glad. Hilda såg så fin ut. Blank och fin och välmående. Oj vad skönt att vi hittade dom nya ägarna. Hilda har kossor och hästar som kompisar.Blog ImageKrozz har hamnat i hundhimlen pga av cancer. Tack Ronny och Eva för att ni kom förbi dagen innan han skulle ”lämna oss”. Det var roligt att få träffa honom. Man såg i ögonen att han inte mådde bra. SOV GOTT LILLA KROZZ !!!Blog ImageLobo har varit på besök. Han var PIGG och GALEN precis som en valp ska vara. Lill matte i huset tyckte jag kunde ta tillbaka honom för nu var dom less på honom..ha ha.Blog ImageSist men inte minst. TOMTEN har varit till JÄMTÖN. Häromdagen fångade vi dessa små utanför köksfönstret.