Hej.

Igår var Jag, Pelle och Luna på valpträff. Det var Marcella och hennes mamma som hade ordat en träff med deras valpar som nu är 7 månader. De har Kennel Trends. Är så tacksam att vi fick vara med fast vi har hund från Polarmarken och inte Trends.

Igår var Luna så duktig. Hon var omringad av schäfrar som skällde men hon brydde sig inte ett dugg. Låg i skogen med oss och sov. Hon fick träna på spår och letade reda på husse Pelle utan problem. Använda nosen kan hon smiley Sen tränade jag och Marcella budföring tror jag att det hette. Gick hur bra som helst. Trodde att Luna skulle vara trött efter en heldag ute men inte då. Hur vild som helst hemma.

Idag har Luna bitit sönder min jacka. Hon har sån energi. Kan busa i timmar utan att hon blir trött. Nu till helgen börjar valpkursen. Tror att det kan behövas. Då får hon busa med jämnåriga. Hon ska vaccineras i morgon och idag har jag avmaskat utan problem. Hon är så glad i mat. Matvägrar gör hon inte!

Nej, nu ska jag ut o gå med Luna. Är snart en timme sen sist.

Må så gott.

Sara