Oj vad lätt med bara fyra valpar hemma… Idag har vi haft dem ute några gånger och dom är så fina. Jag är riktigt nöjd med denna kull. Har fått lite rapporter från valpköparna att det går jätte bra i deras nya hem.

Blog ImageDen tecknade hanen (har haft gult halsband) som har fått namnet Lazer och han är en valp som tycker om att bita och dra….MYCKET OCH LÄNGE. Här har han tagit kajs tröja. Han sliter och kämpar och morrar. Det kan hända att denna valp har damp eller nåt. Han är hur härlig som helst.Blog ImageJag har numera vantar och tjock jacka när jag gossar med hundungarna.Blog Image

Ska försöka knäppa lite närbilder på dem. Vi har 3 helsvarta och en tecknad hemma. Alla fyra har en jätte fin kamplust. Liknar sin mamma som var barnens skräck när hon var liten. Dom är nyfikna på ALLT. Väldigt glada och trevliga.

En är till salu i dagsläget. Så är det någon som vill ha en tävlingshund/tjänstehund hör av er.