I fredags var vi till Överkalix och tränade i ett ridhus med Jan-Erik, Barbro, Ida och Erik. Efteråt bjöd Barbro på mat. Det satt bra. MUMS.Blog ImageAtenagårdens Disha hade lite jobbigt med ALLA hundar. Hon gillar INTE andra hundar, men det gick bra ändå.Blog ImageKaj och Jebas Nova….oj oj vad lydig hon blivit sedan jag tränade sist för 1,5 år sedan..ha ha.Blog ImageBarbro tränar med Jebas Pinglan.Blog ImageJan-Erik och Jebas Plexus tränar linförighet.Blog ImageIda med Tassemarkens Ärga tränade flitigt.Blog ImageErik och Tassemarkens Erina. Erina får träna att ligga STILLA. Det gick ju bra. Erik vill ju inte vara med på bild men bara för att Erina bet så hårt i skyddet så jag är öm så sätter jag ut en bild….sorry Erik. Blog ImageJebas S-kull (Sune, Sixten och deras syrror) 4 veckor gamla. Jätte krafiga och fina valpar.Blog ImageJaa vad säger man. Se och njut. Sötare kan man inte bli.