Idag har Marie dragit med mig på en skidtur på 8 km. Det var härligt. Det blev en hel del fall. Balansen glömde jag hemma. Jag hade med mig Diva och Nova och dom blev trötta !

Sedan ville Anton åka efter hund så vi tog Disha och körde några km. Bra träning för hundarna. Disha var nöjd efteråt.

Blog ImageDisha har fått upp renspår….jag kör efter med fyrhjulingBlog ImageAj aj nu går det fort snart ramlar Anton.Blog ImageSå där på benen igen.Blog ImageDet blev några fall…Blog ImageDiva och KisenBlog ImageKisen gillar snön.Blog ImageFlygande hund (Kisen)…..Blog ImageLite lek med Kisen..oj oj vad han gillar det. Nu Erik har jag fått han att bita i leksak istället för kroppen…..Men missar han leksaken är min kropp illa ute. Blog ImageKisen liten och söt.Blog ImageNova och Zeb (Kvick)Blog ImageVackra Diva. Blog ImageZeb inburadBlog Image

Polarmarkens Kurre nöjd efter ett kort träningspass.