Kisen jr har varit med på kurs idag. Mycket att kolla på. Men han skötte sig såå bra.Blog ImageBlog ImagePolarmarkens Kisen jr 7 månader gammal.Blog ImageHär är en bild på Disha…nyborstad. Josefin sköter den biten och det brukar se ut som ett slagfält på gården. En stor hög med grått hår, en svart brun hög och så Divas svarta hög med hår.Blog ImageNu har Kaj blivit utan hund !!! Josefin har lagt beslag på Nova nu efter alla vändor med valpar hit och dit. Krozz var det först men han var jobbig och hamnade hos Ronny och Eva. Då tog hon Kurre och han har visst damp enl. Josefin. Så jag sa, ta Nova, ALDRIG sa Josefin först. Men jag sa att jag ”talat henne till rätta nu” så det kommer gå som en dans. Jag hade rätt ! Josefin säger att hon är en helt annan hund nu. Så nu tränas det för fullt och Nova stor trivs med det. Hon är ju en hund som gillar att aktiveras. Blog ImageStiliga Jebas Nova.